luni, 27 decembrie 2010

   Nu am mai postat de mult timp pentru ca pur si simplu nu am reusit sa imi organizez programul in asa fel incat sa am timp sa intru pe net.Ciudat,nu?
   Ei bine vroiam sa va urez sarbatori fericite in continuare.Voi incerca ca saptamana aceasta sa fac postarile cu care am ramas in urma.

marți, 14 decembrie 2010

Random

  Azi imi place tinuta ei.

Random...
*Recomandare carte: Leandrul alb
*Recomandare film: Cronicile din Narnia "Calatorie pe mare cu Zori de Zi" -3D

duminică, 12 decembrie 2010

   Azi am fost in mall cu o prietena ca sa nu vegetam cand afara ningea atat de frumos.Parca te obliga vremea sa iesi.Motivul principal a fost ca a trebuit sa iau niste lucruri din Sephora si daca tot am mers,nu ma puteam opri acolo asa ca am trecut si pe la standul Kallos si mi-am cumparat masca placenta in varianta mica (puteti citi aici despre ea),un rimel Maybelline Colossal(nu m-am gandit sa il iau cand era la oferta...),un fixativ Syoss varianta mega strong (chiar daca ninge,parul meu ramane la fel...nu se increteste deloc daca il dau cu fixativul acesta),un lapte demachiant Byphasse (puteti citi informatii despre el aici),o lumanare parfumata (unele dintre voi stiti cat de obsedata sunt de ele) cu aroma de scortisoara si niste decoratiuni pentru Craciun.

luni, 6 decembrie 2010

Top 3 produse ale saptamanii trecute

1.Rimelul BADgal (again)
2.Balsamul de buze Neutrogena.Imi hidrateaza foarte bine buzele si le catifeleaza.

3.Oriflame Beauty Touch Blush,nuanta bronze (ultima din imagine)

duminică, 5 decembrie 2010

Draga mosule...

As vrea ca de Craciun sa imi lasi sub brad...
(placa Remington  S9950)



(Kat Eye Brush Set)

(Chloe Gift Set)


joi, 2 decembrie 2010

Avon Supershock Gel Liner: Black Shimmer

(In imagine e varianta Lace Edition-cred-,eu am varianta simpla/normala)
   Am tot citit despre acest produs pe diferite bloguri,pana acum cateva zile cand m-am hotarat ca il vreau.Am facut comanda si azi a venit.Am ales nuanta black shimmer.Nu pot sa ii fac un review inca,deoarece l-am testat acum seara inainte sa ma demachiez.
   Prima impresie este pe jumatate buna,pe jumatate mai putin buna.
   Imi place faptul ca varful este foarte fin si abia daca il atingi de piele si linia se traseaza,dar nu imi place ca nu poti face "codite" finute...poate nu am eu experienta in utilizarea lui...vom vedea.
   Cam asta ar fi...voi reveni cu un review dupa ce il folosesc macar o saptamana...deci probabil review-ul acestui produs il voi posta peste 3-4 saptamani.

miercuri, 1 decembrie 2010

La multi ani!

   In primul rand la multi ani Romania!
   In al doilea rand va anunt,cu zambetul pe buze,ca azi blogul meu implineste o luna.Yay!