vineri, 5 noiembrie 2010

Farduri coapte...ce e cu ele?

   Fardurile baked,mai pe romaneste coapte,le-am vazut prin magazine de ceva timp,dar de o luna incoace parca numarul lor s-a dublat.
    Nu am testat nici unul pana acum,deoarece nu inteleg de ce sunt atat de speciale.Da,intradevar arata bine,dar de ce sunt asa de "wow" de fapt?
     Ma poate lamuri cineva ce e cu ele?As aprecia.

5 comentarii:

  1. da, si eu vreau sa stiu cu ce se mananca fadurile astea?!

    RăspundețiȘtergere
  2. am si eu de la too faced,colectia lor se numeste galaxy sau ceva de genul.cred ca sunt baked doar pentru ca asa au putut sa faca desenele astea din fard.anyway,cu ele iti faci smokey eye,asta e ideea :)
    daca mai stie cineva si altceva...

    RăspundețiȘtergere
  3. pai... in primul rand au alt finish decat fardurile presate... in al doilea rand - crema din care se fac fardurile se coace 48 de ore! - astfel se usuca si se se obtine o culoare pigmentata tare. Dupa coacere se obtine un fard-pudra pigmentat, care poate fi folosit si umed, intensificandu-si culoarea si mai tare, fara sa devina aspru....

    Sper ca te-am lamurit :*

    RăspundețiȘtergere
  4. Multumesc pt explicatii:*:*:*Probabil ca le voi da o sansa in viitorul apropiat

    RăspundețiȘtergere
  5. pai poti sa le dai :D mai ales ca sunt pigmentate si le poti folosi si umede , pentru un efect si mai intens.si sunt si rezistente (asta am uitat s-o spun). si gandeste-te numai la procesul ala de 48 de ore..... :))
    eu am de la alverde unul si imi super-place.

    RăspundețiȘtergere